Malå Brukshundklubb
Agility - För en aktiv fritid på landsbygden!
     
Start
Styrelsen
Ny i klubben
Hur blir jag medlem
Kurser
Agility Projektdagbok
Agility
Köksansvarig
Instruktörer
Tävlingar
Om Malå BHK
Bilder
Uthyrning/övernattning
Tillsyn klubbstugan
Gästbok

Hunden är vännen som du inte visste att du behövde - men sedan aldrig kan klara dig utan.
 

Ny i klubben


Tycker du att det är viktigt med god hundhållning? Tycker du att det är kul och intressant att lära dig mer om hundar? Vill du träna med din hund på ett positivt sätt och tycker du att det är roligare och mer utvecklande att träna ihop med flera? Då är det dags att bli medlem hos oss!Varmt välkommen som medlem till Malå BHK
Det är våra medlemmar som gör klubben och vi är glada att du är en del av den. På klubben finns en mängd intresseområden och vi ägnar oss åt en rad olika hundsporter. Med olika raser och hundar, vilket vi ser som en stor tillgång. Vår verksamhet bygger på att vi hjälper varandra och är till största delen ideellt driven. Det finns alltid en mängd uppgifter att utföra i klubben och som vi behöver hjälpas åt med att genomföra tillsammans. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller tävlar på elitnivå, allt engagemang och hjälp man kan bidra med till klubben är guld värt.

Att hjälpa till som exempelvis funktionär på någon av våra många tävlingar vi arrangerar, eller som medhjälpare på kurs och dylikt, ger dessutom nya medlemmar en chans att lära känna andra medlemmar.  Så, tveka inte om du skulle kunna tänka dig att avsätta lite tid och kraft för att ta dig an någon syssla för klubbens räkning. Alla behövs! Tveka inte att höra av dig till någon av oss i styrelsen.

Malå Brukshundklubb är en lokalklubb i Svenska brukshundklubben. Vi följer därmed de regler och ordningar som beslutas av brukshundklubben centralt. Vår klubb är en ideell förening, som bygger på medlemmarnas intresse och engagemang. Det är vi tillsammans som är Malå Brukshundklubb! I vår klubb är alla ekipage välkomna, oavsett ras eller utbildningsnivå. I vår klubb finns en mängd intresseområden och olika medlemmar ägnar sig åt olika hundsporter. Vi betraktar det som en tillgång! Det vi har gemensamt är ett intresse för hunden, och det ska vara en utgångspunkt för all vår verksamhet.
 Funktionärer till tävlingar Under varje år arrangerar klubben ett flertal tävlingar och till dessa behöver vi alltid funktionärer. Vill och kan du hjälpa till? Du behövs! 

Hundar i klubbhuset. Du är välkommen att ta med din hund in i klubbhuset. Använd koppel och håll avstånd till andra hundar. Hundar på klubbområdet. Du är välkommen att rasta din hund på klubbområdet, kring parkeringen och på de små stigar och grusvägar som finns. Försök att se till att din hund är färdigrastad innan ni kliver in på appellplanen. Självklart plockar vi upp efter våra hundar. När du rastar och promenerar din hund på klubbområdet är det viktigt att du håller den kopplad eller under sådan kontroll att den inte kan komma fram till andra ekipage, eftersom det finns många hundar som inte uppskattar närkontakt med andra hundar.

På appellplanen får man självklart ha hunden lös vid träning och lekbelöning, om den inte springer fram till andra ekipage och stör. I sådana fall ska den även här vara kopplad. På appellplanen är alla välkomna att träna sina hundar, i olika discipliner och på olika nivåer. Vi har stora träningsytor till vårt förfogande och med god kommunikation så får vi plats allesammans.
Om det skulle uppstå utrymmesbrist gäller följande;
- Kursverksamhet och tävlingar/prov har alltid företräde. - Om planen är uthyrd har dessa självklart företräde framför enskilda ekipage.
Varmt välkommen!
 
   
2024 © Malå Brukshundsklubb