Malå Brukshundklu
bb
Agility - för en aktiv fritid på landsbygden! För dig och din hund!
Start
Styrelsen
Medlems information
Tävlingar
Kurser
Agility Projektdagbok
Agility
Våra ekipage
Instruktörer
Om Malå BHK
Bilder
Uthyrning/övernattning
Tillsyn klubbstugan
Gästbok
"Hundar är inte hela världen, men de gör världen hel"

           

Malå Brukshundklubb är din lokala hundklubb. Hos oss får du möjlighet att utveckla dig tillsamman med din hund. Här är alla välkomna, oavsett ras. Här kan du aktivera din hund, gå kurs, träna, tävla eller bara träffa likasinnade över en fika. Här har vi ett gemensamt intresse och det är HUNDEN. Vi medlemmar är klubben, bli medlem du också - med ditt medlemsskap stöttar du verksamheten och bidrar till ett aktivt hundliv i Malå. Välkommen!  
Träning innomhus i hundhallen vid gamla Ryden´s
Vi öppnar upp för medlemmar som vill aktivera sina hundar innomhus i hundhallen. Första tillfället blir söndagen den 13 januari 18.00-19.30. Kostnad 50kr/gång ingen anmälan behövs. Betalning med swish på plats. Ansvarig finns som öppnar och låser. 
17/2 Ansvarig
24/2 Ansvarig

Malå brukshundklubbs årsmöte 2018 
Söndagen den 17/2  kl.14.00
Lokal: Malå brukshundklubb klubbstuga
Vi bjuder på fika, Varmt Välkommen!

  

 

Klubbens hemsida
Hemsidan är klubbens viktigaste informationskanal. Här kan du hitta information om vad som händer på klubben. Har du information eller foton från olika aktiviteter kan du maila dem till nina_malabo@hotmail.com så läggs det ut på hemsidan. Malå Brukshundklubb finns även på Facebook. Gå gärna in och gilla oss! Lämna gärna tips på kurser eller föreläsningar som du skulle vilja att vi ordnar.
Vi använder Hundsida.se 
2019 © Malå Brukshundsklubb